Anda, uw sauzenfabrikant

Anda biedt de professionele horeca-uitbater een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment koude sauzen aan.

Traditie in smaak

Horeca-specialist

Dankzij ons ultramoderne productieapparaat, onze natuurlijke bereidingen en het doorgedreven kwaliteitsbeleid behoren we tot de leidinggevende sauzenmakers voor de horeca.

Klassiek of trendy

Met ons assortiment klassieke en trendy sauzen geeft u uw gerechten de juiste culinaire toets. De diverse beschikbare horeca verpakkingen laten u ruim de keuze wat het beste bij uw zaak past.

Systematische kwaliteitsbeleid

Doorheen het hele gamma garandeert Anda u een optimale kwaliteitszorg van grondstof tot eindproduct. Elke stap wordt nauwkeurig gecontroleerd. Systematisch passen onze medewerkers een strikt kwaliteitsbeleid toe.

Een "lekkere" zekerheid in uw zaak.

Zo kan u elke dag rekenen op de hoge constante kwaliteit van Anda: een smeuïge consistentie, fijne uitgebalanceerde kruidingen, de juiste viscositeit. Een zekerheid in uw zaak, een zekerheid voor uw klanten.

Nieuws

Nieuw: vinaigrette 1 liter

De bieslookvinaigrette van ANDA is nu ook te koop in tubes van 1 liter. De kruidenvinaigrette heeft een lichtromige geëmulgeerde textuur met een geaccentueerde smaak van bieslook. Deze vinaigrette is een verfrissing voor al uw gemengde slaatjes, rauwkost en koude vis- of vleesschotels.


01 March 2017

Lees alle nieuwsberichten