Anda, uw sauzenfabrikant

Anda biedt de professionele horeca-uitbater een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment koude sauzen aan.

Traditie in smaak

Horeca-specialist

Dankzij ons ultramoderne productieapparaat, onze natuurlijke bereidingen en het doorgedreven kwaliteitsbeleid behoren we tot de leidinggevende sauzenmakers voor de horeca.

Klassiek of trendy

Met ons assortiment klassieke en trendy sauzen geeft u uw gerechten de juiste culinaire toets. De diverse beschikbare horeca verpakkingen laten u ruim de keuze wat het beste bij uw zaak past.

Systematische kwaliteitsbeleid

Doorheen het hele gamma garandeert Anda u een optimale kwaliteitszorg van grondstof tot eindproduct. Elke stap wordt nauwkeurig gecontroleerd. Systematisch passen onze medewerkers een strikt kwaliteitsbeleid toe.

Een "lekkere" zekerheid in uw zaak.

Zo kan u elke dag rekenen op de hoge constante kwaliteit van Anda: een smeuïge consistentie, fijne uitgebalanceerde kruidingen, de juiste viscositeit. Een zekerheid in uw zaak, een zekerheid voor uw klanten.

Nieuws

Horeca Expo 2018

Bezoek ons op de stand 7421 (hal 7) van Flanders Expo te Gent. Je vindt er ons van 18 tot en met 22 november telkens van 10u30 tot 19u (behalve op donderdag van 10u30 tot 17u). Kom en ontdek onze nieuwigheden! Tot dan!

16 October 2018

Hamburgerwedstrijd in samenwerking met COOVI Secundair

Op vrijdag 20 april 2018 hielden we een wedstrijd samen met de hotelschool COOVI in Anderlecht.

De leerlingen werden opgesplitst in groepjes waarbij elk groepje bestaat uit één leerling van de afdeling hotel, één van de afdeling slagerij en één van de afdeling bakkerij. Elk groepje bedacht een origineel hamburgerrecept met één of meerdere van onze Anda sauzen.

Na een preselectie werden er 5 recepten gekozen die door mochten naar de finale. Tijdens de finale maakten de groepjes de hamburgers klaar en presenteerden deze aan de jury. De jury bestond uit twee medewerkers van Anda, enkele docenten van Coovi en enkele horecaprofessionals.

Er kwamen zeer originele en heerlijke hamburgers uit de bus. De jury gaf elke hamburger een score waarbij gelet werd op de presentatie van het gerecht, de temperatuur/gaarheid, de smaak-kruiding en de combinatie van de ingrediënten.

Tijdens de proclamatie die tevens verzorgd werd door studenten van het Coovi, werd een glaasje geheven op de winnaars en andere deelnemers. Elke deelnemer ging met een leuke prijs naar huis en zo kwam er een mooi einde aan de wedstrijddag!

De ranglijst:

1ste plaats: “Lamsburger” met onze originele Andalouse saus

2de plaats: “Hamburgerbout special” met onze Texan saus

3de plaats: “Aperovisburger Tartaar” met onze Tartare Maison

4de plaats: “Slavische burger” met onze Bearnaisesaus

4de plaats: “Eventburger met curry” met onze Curry saus

Bezoek onze facebookpagina voor meer foto’s: https://www.facebook.com/anda.sauces/


SMOKEY BARBECUE saus

SMOKEY BARBECUE saus

09 May 2018

Horecatel 2018

Bezoek ons ook dit jaar op onze stand 2a17 in hal 2 van Wex te Marche-en-Famenne. Wij zijn er aanwezig van 4 t.e.m. 7 maart 2018 telkens van 11u tot 19u (woensdag tot 18u). Tot dan!

15 February 2018

Bring back the BBQ feeling!

Nieuw in ons assortiment vanaf 1 november 2017: SMOKEY BARBECUE saus in tube 1L verpakking!

Deze nieuwe overheerlijke saus zorgt voor het aangename BBQ-gevoel het hele jaar door!
De unieke kruidenmix en een authentieke rooksmaak zorgen voor een overheerlijke afwerking van uw hamburger-concept, kipproducten, spareribs of BBQ-vlees.



SMOKEY BARBECUE saus

25 October 2017

Anda sauzen veilig voor consumptie!

Er is de voorbije dagen heel wat heisa geweest rond de fipronil-kwestie. Maar Anda kan u verzekeren er nooit eieren gebruikt zijn met te hoge fipronil-waarden bij de bereiding van onze sauzen. Bovendien wordt momenteel elk lot eieren streng gecontroleerd.

16 August 2017

Nieuw: vinaigrette 1 liter

De bieslookvinaigrette van ANDA is nu ook te koop in tubes van 1 liter. De kruidenvinaigrette heeft een lichtromige geëmulgeerde textuur met een geaccentueerde smaak van bieslook. Deze vinaigrette is een verfrissing voor al uw gemengde slaatjes, rauwkost en koude vis- of vleesschotels.


01 March 2017

Lees alle nieuwsberichten